Stil & Imagekonsult

Bli trygg & snygg

Du & Ditt varumärke

Jag arbetar som stilkonsult med personer inom näringslivet, både kvinnor och män. Jag har även privatpersoner som kunder.

Jag vet vad som passar dig bra i din yrkesroll men även privat.

Jag hjälper dig att ta fram din stil och bygga en garderob som fungerar arbetsmässigt och privat. Jag kan även ge dig råd om frisyr, makeup, kroppshållning samt accessoarer som t ex glasögon.

Allt fler inser vikten av sitt varumärke. Jag startade som stilkonsult/personal shopper åt manliga toppar inom näringslivet tidigt 90-tal. I början var det mest män men med tiden blev det fler och fler kvinnor som ville göra karriär och nå toppen av näringslivet med en mer medveten garderob och stil.

Jag hjälper dig bli trovärdig i ditt varumärke och ger dig en förtroendegivande klädstil, frisyr, glasögon och kroppshållning.

Jag kan ljus, färger, vad som händer i tv-bilden och var fokus ligger på i bilden efter alla mina år i tv och media.

Passform, färger, stil, ålder, och yrke är sådant jag självklart tar hänsyn till så att budskapet blir korrekt.

Jag arbetar kontinuerligt, sedan flera år tillbaka, med Katarina Sandström och Cecilia Gralde på SVT, med deras stil och kläder.

Jag håller föredrag om klädernas roll och språk. Hur du och dina anställda bör klä sig för att ge ditt företag ett starkt förtroende.

Jag samarbetar med frisör, makeup artister och fotografer. Jag ser till att ni har en passande klädstil med en helhet för hela företaget.

Fyra varianter av samma man, foto Bengt Säll @greystudio, smink Nina Spjuth.