Stil & Imagekonsult

trygg & snygg

Du & Ditt varumärke

Stilkonsult & imagekonsult för dig som vill bli tryggare i din stil

Hos Axenström arbetar jag som stilkonsult och hjälper främst personer inom näringslivet men även med privata kunder. Jag stylar både män och kvinnor och hjälper er att bli trygga i er själv och i ert varumärke. Oavsett yrkesroll kan jag hitta den style och image som passar dig bäst. 

Få en medveten garderob och stil

Jag hjälper dig att ta fram din stil och bygga en garderob som fungerar arbetsmässigt och privat. Jag kan även ge dig råd om frisyr, makeup, kroppshållning samt accessoarer som t ex glasögon.

Allt fler inser vikten av sitt varumärke. Jag startade som stilkonsult/personal shopper åt manliga toppar inom näringslivet tidigt 90-tal. I början var det mest män men med tiden blev det fler och fler kvinnor som ville göra karriär och nå toppen av näringslivet med en mer medveten garderob och stil. Tillsammans skapar vi en trovärdighet i ditt varumärke och ger dig en förtroendeingivande klädstil, frisyr och kroppshållning 

Passform, färger, stil, ålder, och yrke är sådant jag självklart tar hänsyn till så att budskapet blir korrekt.

En imagekonsult med lång erfarenhet och kompetens

Under alla mina år som imagekonsult har jag varit med om det mesta och skapat mig en bred portfölj av kunskap och erfarenhet som jag alltid tar med mig. För en imagekonsult handlar det inte bara om att förstå stil och design utan också allt runt omkring och kunna anpassa sig efter det. jag anpassar alltid mig efter ljus, färger och vad som händer i TV-bilden och vad som är i fokus och hur man anpassar sin image utefter det.

Stilkonsult & imagekonsult inom näringslivet

Jag arbetar kontinuerligt, sedan flera år tillbaka, med Katarina Sandström och Cecilia Gralde på SVT, med deras stil och kläder. Jag samarbetar med frisör, makeup artister och fotografer. Jag ser till att ni har en passande klädstil med en helhet för hela företaget.

Jag håller föredrag om klädernas roll och språk. Hur du och dina anställda bör klä sig för att ge ditt företag ett starkt förtroende.

Svartvit bild föreställande person iklädd kostym och hatt – stylad av imagekonsult Lotta Axenström
Bengt Sall – Man stylad på fyra olika vis av stil & imagekonsult Charlott Axenström

Fyra varianter av samma man, foto Bengt Säll @greystudio, smink Nina Spjuth.

Våra andra tjänster