Inredningsdesigner i Stockholm

Inredningsdesigner i Stockholm

En inredare som hjälper dig inför försäljning av din bostad

Hos Charlott Axenström Design AB kan du förutom att få hjälp med kläder och mode, även få hjälp inom inredning och design. Med den erfarenheten och kunskapen som jag besitter, kan du känna dig trygg med att anlita mig som inredningsdesigner i Stockholm med omnejd. Jag arbetar alltid med hög kvalitet och lägger mycket tanke och omsorg mina arbeten.

Kanske är det dags att sälja din bostad? Eller kanske vill du helt enkelt bara trivas bättre där du redan bor? Oavsett anledning hjälper jag gärna dig att förvandla ditt hem till ett ställe med en känsla av harmoni och lugn.

Förutom privata lägenheter och hus, tar jag mig an uppdrag av företagare av olika slag. Jag har bland annat erfarenhet utav att inreda caféer, restauranger och kontor, och ser alltid till att kunden i fråga är nöjd innan arbetet avslutas.

Professionell inredningsdesigner i Stockholm

När du ska sälja din bostad i eller i närheten av Stockholm, gör det en stor skillnad på priset beroende på hur din bostad är stylad och inredd. Med min hjälp blir din lägenhet eller ditt hur ett mer attraktivt objekt på marknaden, och har därför en bättre chans att öka i värde.

Jag arbetar för att skapa ett fräscht och harmoniskt intryck hos mina kunder, och anpassar mig utefter varje enskilt uppdrag. Jag återanvänder gärna saker som finns i boendet, och kan måla eller klä om möbler för att ge ett annat intryck. Med mig som din inredningsdesigner i Stockholm kommer du inte att ångra dig. Jag värnar om varje kund, och möter dig i de förväntningar som du har på mig.

Har du några frågor eller funderingar kring mig som inredningsdesigner, hör gärna av dig till mig så ser jag till att svara dig så snart som jag kan!

Upptäck mer