Klädstylist i Stockholm

Klädstylist i Stockholm

Jag hjälper dig att bli ditt bästa jag!

Välkommen till Charlott Axenström Design AB – företaget för dig som behöver en klädstylist i Stockholm. Jag har under många år arbetat inom modebranschen, och har därför samlat på mig mycket erfarenhet och god kunskap i hur en professionell styling ska gå till, utifrån många olika aspekter.

Jag är en klädstylist baserad i Stockholmområdet, men kan hjälpa dig digitalt oavsett vart du befinner dig. Jag tar mig an uppdrag av både privatpersoner, offentliga personer och olika produktionsbolag, och anpassar mig gärna efter kundens behov och önskemål.

Jag brinner för att hjälpa mina kunder att få fram rätt stil till rätt tillfälle, och ser alltid till att ha en god kommunikation med kunden i fråga för att resultatet ska bli så bra och bekvämt som möjligt. Jag har en säker känsla för stil, och vet hur jag ska arbeta med färg, material och passform för att ta fram ditt bästa jag i alla situationer.

Couture Designer

Jag hjälper dig med klädsel till varje tillfälle, oavsett om det gäller en mer vardaglig stil eller någonting mer uppklätt. Om du är i behov av en klänning till ett finare tillfälle, och vill ha en unik design skapad efter dina önskemål, kan jag självklart även hjälpa dig med det. Tillsammans med skräddare Larissa Ibrahim skapar vi din drömklänning. Jag är mån om att alla mina kunder ska bli helt nöjda med slutresultatet av min styling och design, och just därför är en rak och öppen kontakt viktig för mig.

Jag och Larissa Ibrahim har tidigare skapat många klänningar som har synts till på offentliga personer på tillställningar som nobelfesten och kungabarnens bröllop.

Har du några frågor eller funderingar kring mig som klädstylist eller de tjänster som jag erbjuder, tveka in på att höra av dig till mig så ser jag till att svara så snart som jag kan!

Upptäck mer