Kostymdesigner i Stockholm

Kostymdesigner i Stockholm

Ta hjälp av en professionell kostymdesigner

När du vänder dig till mig på Charlott Axenström Design AB kan du räkna med att du får hjälp av en riktigt professionell kostymdesigner. Jag brinner för att skapa och styla kläder, men även för film, teater och Tv-produktioner, och hur man genom kläder kan få fram rätt känsla.

Jag är pålitlig och professionell i mitt yrke, och är stolt över mina tidigare arbeten inom kostym och design. Under mina år som kostymör har jag lyckats göra många kunder nöjda, vilket min förhoppning är att jag få fortsätta göra länge till.

Jag har varit aktiv som kostymör i Stockholm och runt om i landet sedan 1984. Med flera TV-produktioner, filmer och reklamfilmer i bagaget är jag ett perfekt alternativ för dig som vill ha kvalitativ hjälp av en duktig kostymör.

Stil & imagekonsult

Med min erfarenhet och breda kunskap som jag under åren har samlat på mig, har jag som stil & imagekonsult en känsla av hur en styling bör se ut för att passa sammanhang, person och tillfälle. Oavsett tillfälle gör kläder och styling en stor skillnad i hur personen eller omständigheten uppfattas.

 

Förutom att kläder ändrar hur människor uppfattar en viss person, kan även ett gott självförtroende förstärka en positiv uppfattning. Ett gott självförtroende i sin tur kan byggas upp genom att du får lära känna dig själv och hitta din egen stil. Som stil & imagekonsult hjälper jag dig och guidar dig för att du ska kunna bygga upp en garderob som fungerar för dig i din vardag och ditt yrkesliv, utan att du ska känna dig obekväm.

Jag hjälper till att styla både män och kvinnor i alla åldrar, och tar hänsyn till eventuella önskemål och behov. Jag hjälper dig att få en medveten stil.

Har du frågor eller funderingar, hör gärna av dig till mig så svarar jag så snart jag kan!

Upptäck mer